Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι κάτωθι:

Αντικαταβολή. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος/των προϊόντων στον χώρο που επιλέξατε. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο 2,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος και για παραγγελίες με κόστος προϊόντων έως 160€.

Με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, η ιστοσελίδα μας σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω της τράπεζας Πειραιώς. Η NGT δε συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής λαμβάνονται μόνο από τη συνεργαζόμενη τράπεζα, η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, Mastercard, Maestro.

Με κατάθεση του αντίτιμου του προϊόντος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του καταστήματός μας στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Alpha Bank.

Με PayPal

Πληρωμή στο κατάστημά μας σε περίπτωση παραλαβής από αυτό.